Beatrixrun 2011

De Beatrixrun werd dit jaar voor de 28e keer gereden op zaterdag 7 mei 2011. De route ging door het Noordelijk deel van Zuid Holland.

De run vertrok om 10.15 uur op de muziek van Drumfanfare Haaglanden van het Stationsplein in Pijnacker. Vervolgens ging de stoet richting Nootdorp. en via o.a. Leidschendam, Wassenaar, Katwijk en Noordwijk naar de pauzeplaats in Noordwijkerhout. Dit jaar was de firma A Frylink & Zonen zo gastvrij om alle (ca. 300 deelnemers) te ontvangen.

Vanaf 14.30 uur werd de terugweg gereden via o.a. Lisse, Alphen a/d Rijn, Hazerswoude en Zoetermeer.

Om ongeveer 16.40 uur werden alle deelnemers weer warm onthaald door enkele honderden toeschouwers in Pijnacker.

Fotoserie door Martin Hoogslag

Fotoserie 1 door Albert Wagemans

Fotoserie 2 door Albert Wagemans en Ben Langeveld

Iets bijzonders huren?

Organiseer je een feest of evenement en zoek je nog iets bijzonders? Oranjevereniging Pijnacker heeft door de jaren heen een aantal unieke attracties en materialen ontwikkeld, die jouw evenement echt helemaal afmaken. Klik op onderstaande attracties voor meer informatie over de verhuur en de prijzen.

Met het huren van Trein Tinus of het Drijvend Podium draag je bovendien bij aan een goed doel.
Wij werken enkel met vrijwilligers, dit betekent dat alle inkomsten rechtstreeks worden gebruikt voor het organiseren
van leuke activiteiten rondom Koningsdag voor Pijnacker en omgeving.

– Wij verhuren geen feesttenten –

Trein Tinus doet het goed op ieder evenement, van open dag tot wijkfeest, van familiedag tot kerstmarkt, van bruiloft tot braderie. Het treintje heeft niet alleen de looks, maar kan ook fluiten als een stoomtrein. Met Trein Tinus kun je jouw gasten op een originele manier vervoeren. In de twee wagonnetjes achter de locomotief kunnen zo’n 24 volwassenen of 32 kinderen meerijden.

Trein Tinus is niet gebonden aan rails en is dus bijna overal inzetbaar. Wij kunnen helpen bij het bedenken van een geschikte route en haltes. Eventueel kunnen wij halteborden meenemen zodat de stopplaats(en) makkelijk te vinden zijn voor bezoekers. Je huurt Trein Tinus standaard met machinist en conducteur die helpt bij het in- en uitstappen.

Trein Tinus is al te huur vanaf € 110,- per uur

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.

Het drijvend podium is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als podium op een waterplas of als tijdelijke brug over een watergang tijdens een evenement. Het podium bestaat uit elementen van 1,25 bij 2,5 meter, zo kan er onder andere een podium van 10 bij 10 meter worden gecreëerd. Oranjevereniging Pijnacker verzorgt het transport en de op- en afbouw.

Het drijvend podium is al te huur vanaf € 950,-

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.