Beatrixrun 2013 “30e”

30e Beatrixrun zonnig en succesvol verlopen

Nadat in de ochtenduren van zaterdag 20 april 2013 de rit o.a. door Leidschendam en Zoeterwoude voerde kwam de stoet van bijna 100 zijspannen rond 13.00 uur aan bij de pauzelocatie in Den Haag.

Dit jaar was AEGON zo gastvrij om de hal van hun hoofdkantoor ter beschikking te stellen voor de middagpauze.

Tijdens het eten overhandigde Jeroen van Haastrecht van het beveiligingsbedrijf Securitas officieel het nieuwe veiligheidshesje voor de verkeersregelaars van de Run aan werkgroep-voorzitter Kees de Goeijer. Dankzij een gulle donatie van Securitas konden o.a. deze hesjes (verplicht vanaf 2014) door de organisatie worden aangeschaft. De verkeersregelaars ruilde hun oude hesje in en in de middag werd met het nieuwe hesje gereden.

Namens de organisatie werd ook nog meegedeeld dat er voor iedere deelnemer een prachtige verjaardagskalender beschikbaar was. Speciaal voor dit 6e lustrum zijn deze vrolijk gekleurde kalenders gerealiseerd met steun van de Rotary Pijnacker- Nootdorp.

Na het middageten werd koers gezet naar Scheveningen en het Westland. Daar werd rond 15.30 uur nog een korte ‘limonadestop’ gehouden bij de Stichting on Wheels. Zij verzorgde een traktatie met heerlijke speciaal gemaakte koekjes.

Bekijk hier alle 1100 (!) foto’s van de 30e Beatrixrun

Video van doorkomst Kleine Loo in Den Haag. Met dank aan Bas Bogers.

Fotos van Gerard van Warmerdam

Iets bijzonders huren?

Organiseer je een feest of evenement en zoek je nog iets bijzonders? Oranjevereniging Pijnacker heeft door de jaren heen een aantal unieke attracties en materialen ontwikkeld, die jouw evenement echt helemaal afmaken. Klik op onderstaande attracties voor meer informatie over de verhuur en de prijzen.

Met het huren van Trein Tinus of het Drijvend Podium draag je bovendien bij aan een goed doel.
Wij werken enkel met vrijwilligers, dit betekent dat alle inkomsten rechtstreeks worden gebruikt voor het organiseren
van leuke activiteiten rondom Koningsdag voor Pijnacker en omgeving.

– Wij verhuren geen feesttenten –

Trein Tinus doet het goed op ieder evenement, van open dag tot wijkfeest, van familiedag tot kerstmarkt, van bruiloft tot braderie. Het treintje heeft niet alleen de looks, maar kan ook fluiten als een stoomtrein. Met Trein Tinus kun je jouw gasten op een originele manier vervoeren. In de twee wagonnetjes achter de locomotief kunnen zo’n 24 volwassenen of 32 kinderen meerijden.

Trein Tinus is niet gebonden aan rails en is dus bijna overal inzetbaar. Wij kunnen helpen bij het bedenken van een geschikte route en haltes. Eventueel kunnen wij halteborden meenemen zodat de stopplaats(en) makkelijk te vinden zijn voor bezoekers. Je huurt Trein Tinus standaard met machinist en conducteur die helpt bij het in- en uitstappen.

Trein Tinus is al te huur vanaf € 110,- per uur

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.

Het drijvend podium is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als podium op een waterplas of als tijdelijke brug over een watergang tijdens een evenement. Het podium bestaat uit elementen van 1,25 bij 2,5 meter, zo kan er onder andere een podium van 10 bij 10 meter worden gecreëerd. Oranjevereniging Pijnacker verzorgt het transport en de op- en afbouw.

Het drijvend podium is al te huur vanaf € 950,-

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.