Beatrixrun 2014

De “31e” Beatrixrun

Op zaterdag 3 mei 2014 is de 31e editie van de Run gereden. Het was weer een prachtige tocht.

Bekijk hier de vele foto’s die onderweg zijn gemaakt door onze fotograaf Piet Thijssen vanaf de motor.

Er werd een mooie route gereden door het Groene Hart en de omgeving van de IJssel en Lekstreek.

Om kwart over 10 in de ochtend vertrokken de 110 zijspannen met begeleiding vanaf het Raadhuisplein in het centrum van Pijnacker. Burgermeester Buddenberg verrichtte voor de laatste keer in zijn functie als burgermeester het startschot. Daarna reed de stoet een ‘rondje’ Pijnacker. Onderweg was er veel aandacht van de media waaronder het AD.

Doorkomst in Zevenhuizen. Met dank aan Omroep Zuidplas.

De pauze werd dit jaar gehouden bij firma Dekker in Zevenhuizen. Tijdens deze pauze werd Joop Jantschik in het zonnetje gezet. Joop is de bedenker van de Beatrixrun en heeft dit samen met voormalig voorzitter van de Oranjevereniging Rien Bos verder uitgewerkt. Tevens heeft Joop in 30 jaar 29 keer meegereden. Dit jaar heeft Joop besloten niet meer mee te rijden. Joop kreeg van de organisatie van de Beatrixrun een aandenken en bloemen. Het aandenken is een fotocollage op hout en werd o.a. overhandigd door de vaste passagier van Joop: Toby van der Heijden. Hieronder staat staat de fotocollage die is gemaakt.

Iets bijzonders huren?

Organiseer je een feest of evenement en zoek je nog iets bijzonders? Oranjevereniging Pijnacker heeft door de jaren heen een aantal unieke attracties en materialen ontwikkeld, die jouw evenement echt helemaal afmaken. Klik op onderstaande attracties voor meer informatie over de verhuur en de prijzen.

Met het huren van Trein Tinus of het Drijvend Podium draag je bovendien bij aan een goed doel.
Wij werken enkel met vrijwilligers, dit betekent dat alle inkomsten rechtstreeks worden gebruikt voor het organiseren
van leuke activiteiten rondom Koningsdag voor Pijnacker en omgeving.

– Wij verhuren geen feesttenten –

Trein Tinus doet het goed op ieder evenement, van open dag tot wijkfeest, van familiedag tot kerstmarkt, van bruiloft tot braderie. Het treintje heeft niet alleen de looks, maar kan ook fluiten als een stoomtrein. Met Trein Tinus kun je jouw gasten op een originele manier vervoeren. In de twee wagonnetjes achter de locomotief kunnen zo’n 24 volwassenen of 32 kinderen meerijden.

Trein Tinus is niet gebonden aan rails en is dus bijna overal inzetbaar. Wij kunnen helpen bij het bedenken van een geschikte route en haltes. Eventueel kunnen wij halteborden meenemen zodat de stopplaats(en) makkelijk te vinden zijn voor bezoekers. Je huurt Trein Tinus standaard met machinist en conducteur die helpt bij het in- en uitstappen.

Trein Tinus is al te huur vanaf € 110,- per uur

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.

Het drijvend podium is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als podium op een waterplas of als tijdelijke brug over een watergang tijdens een evenement. Het podium bestaat uit elementen van 1,25 bij 2,5 meter, zo kan er onder andere een podium van 10 bij 10 meter worden gecreëerd. Oranjevereniging Pijnacker verzorgt het transport en de op- en afbouw.

Het drijvend podium is al te huur vanaf € 950,-

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.