Beatrixrun 2015

De “32e” Beatrixrun

Op zaterdag 25 april 2015 is de 32e editie van de Run gereden. Dit jaar mocht de nieuwe burgemeester van Pijnacker, mevrouw Francisca Ravestein, het startsein geven. Maar voordat zij dat deed had zij eerst nog een verrassing voor de secretaris van de Oranjevereniging Pijnacker, Rinie Hordijk.

Na de start was de stoet al snel aangekomen op de fotolocatie. Na een snelle fotoronde werd weer gestart voor een tocht door Lansingerland en Rotterdam.

Dit jaar had de organisatie een bijzondere pauzelocatie gevonden. De van Ghent kazerene van het Korps Mariniers in Rotterdam was zo gastvrij om de ruim 300 deelnemers van de Beatrixrun te ontvangen. En daar was voldoende ruimte voor alle voertuigen en voor een prachtige groepsfoto op het bordes.

Klik op bovenstaand groepsfoto om deze te downloaden in groot formaat

Na de lunch werd de rit voortgezet door het centrum van Rotterdam, langs de havens, Maasluis, Vlaardingen en via Midden Delfland en Delft terug naar Pijnacker. Daar werd om precies kwart voor 5 gestart voor de traditionele Engelse lus over de Oost- en Westlaan. Vele honderden mensen hadden al eerder een plekje langs die laan gezocht om de rijders in te halen. Met een heerlijk zonnetje werd de rit in Pijnacker besloten.

Ook Barry Atsma is trots op de Beatrixrun

Bekijk de vele foto’s die onderweg zijn gemaakt door onze fotograaf Piet Thijssen vanaf de motor:

In de ochtend

Pauze, de middagroute en aankomst in Pijnacker

Iets bijzonders huren?

Organiseer je een feest of evenement en zoek je nog iets bijzonders? Oranjevereniging Pijnacker heeft door de jaren heen een aantal unieke attracties en materialen ontwikkeld, die jouw evenement echt helemaal afmaken. Klik op onderstaande attracties voor meer informatie over de verhuur en de prijzen.

Met het huren van Trein Tinus of het Drijvend Podium draag je bovendien bij aan een goed doel.
Wij werken enkel met vrijwilligers, dit betekent dat alle inkomsten rechtstreeks worden gebruikt voor het organiseren
van leuke activiteiten rondom Koningsdag voor Pijnacker en omgeving.

– Wij verhuren geen feesttenten –

Trein Tinus doet het goed op ieder evenement, van open dag tot wijkfeest, van familiedag tot kerstmarkt, van bruiloft tot braderie. Het treintje heeft niet alleen de looks, maar kan ook fluiten als een stoomtrein. Met Trein Tinus kun je jouw gasten op een originele manier vervoeren. In de twee wagonnetjes achter de locomotief kunnen zo’n 24 volwassenen of 32 kinderen meerijden.

Trein Tinus is niet gebonden aan rails en is dus bijna overal inzetbaar. Wij kunnen helpen bij het bedenken van een geschikte route en haltes. Eventueel kunnen wij halteborden meenemen zodat de stopplaats(en) makkelijk te vinden zijn voor bezoekers. Je huurt Trein Tinus standaard met machinist en conducteur die helpt bij het in- en uitstappen.

Trein Tinus is al te huur vanaf € 110,- per uur

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.

Het drijvend podium is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als podium op een waterplas of als tijdelijke brug over een watergang tijdens een evenement. Het podium bestaat uit elementen van 1,25 bij 2,5 meter, zo kan er onder andere een podium van 10 bij 10 meter worden gecreëerd. Oranjevereniging Pijnacker verzorgt het transport en de op- en afbouw.

Het drijvend podium is al te huur vanaf € 950,-

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.