Beatrixrun 2016

33e Beatrixrun – duinen, strand en bollen

Op zaterdag 30 april 2016 is de 33e editie van de Run gereden. Dit jaar reden we naar de bollenstreek en konden we genieten van een paar prachtige bollenvelden.

Gelukkig waren de weergoden is goed gezind en bleef het de hele dag droog. Op het frisse weer waren we goed gekleed. Nadat de foto’s waren gemaakt reden we o.a. via Wassenaar, door de duinen en bij Katwijk over de boulevard naar onze pauzelocatie in Teylingen. Bloembollenkweker Marinus Oskam was zo gastvrij om ons deze dag te ontvangen.

De middaglunch, die was aangeboden door AH uit Pijnacker, werd gegeten onde vrolijke klanken van muziekmakerij ’t Zooitje uit Delft. Ook dit jaar waren er weer jarigen die werden toegezongen.

Daarna vertrokken we voor de middagrit en reden we via de Keukenhof bij Lisse, langs de Kaagmeren weer langzaam terug naar Pijnacker. In Zoetermeer dronken we nog wat voordat we precies om kwart voor 5 Pijnacker binnenreden en genoten van de vele honderden toeschouwers die ons toezwaaide.

Het was weer een prachtige rit waarvoor we alle inspanningen van vrijwilligers, steun van bedrijven en giften van particulieren weer erg dankbaar zijn.

En er zijn heel veel foto’s (1831) om nog even na te genieten.

Beatrixrun 30 april 2016 door Gerard van Warmerdam

Graag tot volgend jaar: zaterdag 29 april 2017 voor de 34e Beatrixrun.

33e Beatrixrun from Cees Looijé on Vimeo.

33e Beatrixrun – deel 2 from Cees Looijé on Vimeo.

Iets bijzonders huren?

Organiseer je een feest of evenement en zoek je nog iets bijzonders? Oranjevereniging Pijnacker heeft door de jaren heen een aantal unieke attracties en materialen ontwikkeld, die jouw evenement echt helemaal afmaken. Klik op onderstaande attracties voor meer informatie over de verhuur en de prijzen.

Met het huren van Trein Tinus of het Drijvend Podium draag je bovendien bij aan een goed doel.
Wij werken enkel met vrijwilligers, dit betekent dat alle inkomsten rechtstreeks worden gebruikt voor het organiseren
van leuke activiteiten rondom Koningsdag voor Pijnacker en omgeving.

– Wij verhuren geen feesttenten –

Trein Tinus doet het goed op ieder evenement, van open dag tot wijkfeest, van familiedag tot kerstmarkt, van bruiloft tot braderie. Het treintje heeft niet alleen de looks, maar kan ook fluiten als een stoomtrein. Met Trein Tinus kun je jouw gasten op een originele manier vervoeren. In de twee wagonnetjes achter de locomotief kunnen zo’n 24 volwassenen of 32 kinderen meerijden.

Trein Tinus is niet gebonden aan rails en is dus bijna overal inzetbaar. Wij kunnen helpen bij het bedenken van een geschikte route en haltes. Eventueel kunnen wij halteborden meenemen zodat de stopplaats(en) makkelijk te vinden zijn voor bezoekers. Je huurt Trein Tinus standaard met machinist en conducteur die helpt bij het in- en uitstappen.

Trein Tinus is al te huur vanaf € 110,- per uur

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.

Het drijvend podium is multifunctioneel inzetbaar, bijvoorbeeld als podium op een waterplas of als tijdelijke brug over een watergang tijdens een evenement. Het podium bestaat uit elementen van 1,25 bij 2,5 meter, zo kan er onder andere een podium van 10 bij 10 meter worden gecreëerd. Oranjevereniging Pijnacker verzorgt het transport en de op- en afbouw.

Het drijvend podium is al te huur vanaf € 950,-

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave afgestemd op jouw wensen, de locatie en de tijdsduur.